Miss Balaton Fővárosa Szépségverseny 2012 - Támogatók(nak)

A
Miss Balaton Fővárosa Szépségverseny
évente kerül megrendezésre. Támogatóink részére különböző módokom reklámot tudunk biztosítani a támogatásért.

Fő célkitűzésünk a turizmus támogatása, népszerűsítése, a Balaton megismertetése és a vendégek számának növelése a rendezvényünkkel. 2011-től ebben partnerünk egy turizmussal foglalkozó médiacsoport is akiknek segítségével értékesebb és célzott szolgáltatást tudunk biztosítani a szponzoraink, támogatóink részére.

Amennyiben szeretne a Balaton kiemelt szépségversenyének támogatója lenni, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodánkkal az alábbi email címen:

info(kukac)missbalatonfovarosa(pont)hu

Rendezvény anyagok:

Frissítés alatt...

Honlap statisztika és elemzés:

Az első rendezvény (2008) óta eltelt évek alatt jelentősen sikerült a honlap látogatottságát felfuttatni. Folyamatosan újabb technikákat alkalmaztunk és bővítettük az oldalra találás lehetőségeit. A honlap SEO munkáiban kiemelkedő szerepe van a TRSoft tevékenységének és szakmai hozzáértésének.

Tevékenységeink és fejlesztések:

 • 2012 első felében: Honlap új megjelenést kap (folyamatban...)
 • 2012: Auditált látogatottság mérésének elindítása
 • 2012: Közösségi lájk és megosztás beépítése, Google+ bővítés
 • 2011: Verseny szabályzat finomítása, a látogatottság egyenletessége érdekében
 • 2010: Közösségi oldalak bevonása. Iwiw, Facebook, Twitter
 • 2009: Sikeres Wikipedia megjelenés
 • 2008: YouTube bevonása a látogatottság növelésébe
 • 2008: Google SEO a jobb keresési eredmények érdekében

Elért eredményeink igazolták a munkánkat. A rendelkezésre álló 2012 januári állapot szerinti adatok szerint az eredményeink:

 • Versenyzői nevezések átlaga 300 fő/év felett van már 2009 óta. A kiugró nevezési létszám 502 fő, mely alapján a legerősebb éllő szépségverseny címet érdemeltük ki a hazai versenyek közül.
 • Google kereső találati listáján első pozicióban és első oldalon való több megjelenés több keresési szóra. Teljesség igénye nélkül: Miss Balaton Fővárosa, szépségverseny, balaton szépe...
 • A YouTube rendszerébe feltöltött videóinkat több mint 17000 alkalommal nézték meg. VIDEOK ITT
 • Wikipedia számontartja a rendezvényünket mint országos szépségversenyt. Wikipedia adatok ITT
 • Látogatottsági adataink szezonálisak. Az éves verseny januárban indul és augusztusban a döntővel zárul. A látogatottságunk januártól szeptemberik kiemelkedő, de az egyéb időszakban is 600 oldalmegtekintés feletti. Kiugró maximumok hetente vannak a szavazás rendszere miatt. Az oldalletöltés 477.000, a látogatás 113.000 A heti átlagunk a szezon időszakban 18.000, de kiugró hetek esetén eléri a 38.000 is. A grafikonon a 2011 évi verseny időszaka látható a Google Analitics szerint. Miss Balaton Fővárosa látogatottsági adatok - 2011
Rendezvény élő programjai és fejlődése:

Az első rendezvényünk Keszthely és környékéhez kötődött és a vonzáskörzete is ide öszpontosult. 2009-ben az érezhető országos igény miatt egy élő elődöntő program is beiktatásra került aminek a helyszíne mindig Budapest. Az elődöntő Budapesten belül egy "vándor" program, hogy minnél több helyszínt meg tudjunk ismertetni, be tudjunk mutatni. 2010-től további élő programmal bővült a rendezvény. A döntőbe került versenyzők felkészítését különböző helyszínekre visszük valamilyen turisztikai létesítményhez. Ezáltal a döntőnk programjának szinvonalát emeljük, valamint megismertetjük a közönségünkkel azt a létesítményt ahol a felkészítőt tartjuk. Egy évi rendezvény ciklus alatt több fotó, újságcikk és TV megjelenést is kapunk és az érdeklődés ránk irányul.

2012 évi rendezvényünk kiemelt, mivel az 5 éves évfordulónkat tartjuk. Ez alkalommal tovább szinesítjük a rendezvényt és a keszthelyi döntőnk terén fogunk előre lépni. Hamarosan erről bővebben a honlapon is láthatók lesznek információk...

Sajtó megjelenéseink a teljesség igénye nélkül ITT megtekinthető

Szépségverseny, Miss Balaton Fővárosa, Balaton Fővárosa, Szépségverseny
Impresszum